Σχετικά με εμάς

Είτε πρόκειται για μια ήρεμη βόλτα είτε για τη δημιουργία των δικών σας κυμάτων, η θάλασσα του Αιγαίου γίνεται το παιχνίδισμά σας. Περάστε στιγμές απόλαυσης και ενθουσιασμού, διασκεδάζοντας στο απέραντο γαλάζιο που κοσμεί τις ακτές της Σάμου.

Jet Ski

Sea Scooters

Canoes

SUP

Water Pedals

Γλιστρήστε κατά μήκος της επιφάνειας του Αιγαίου, απολαμβάνοντας μια χαλαρή κρουαζιέρα με κανό, θαλάσσιο ποδήλατο, ή sup ή αυξήστε την ένταση με μια βόλτα με τζετ σκι. Ό,τι και αν αναζητάτε, απλώς κατευθυνθείτε στα θαλάσσια σπορ στην παραλία του Doryssa Seaside Resort. Τα παιδιά θα λατρέψουν τα θαλάσσια ποδήλατα σε σχήμα ζώου, επιλέγοντας ανάμεσα σε έναν όμορφο κύκνο ή έναν πανίσχυρο δράκο, ενώ όσοι αναζητούν την αδρεναλίνη θα απολαύσουν συναρπαστικές στιγμές περιπλανώμενοι με ένα από τα πανίσχυρα τζετ σκι.

Εξερευνήστε το όμορφο θαλασσινό τοπίο που περιβάλλει την παραλία μας απολαμβάνοντας τον ήλιο και διασκεδάζοντας. Στο Doryssa Seaside, το Αιγαίο είναι η παιδική σας χαρά, είτε επιλέξετε μια εμπειρία γεμάτη ενέργεια είτε έναν πιο χαλαρό ρυθμό κατά μήκος των αστραφτερών καταγάλανων νερών.

Επικοινωνία

Doryssa Seaside Resort
Ποτοκάκι, Πυθαγόρειο

+30 698 392 2031

+30 22730 88300

info@doryssa.gr

Ονοματεπώνυμο *
Fill out this field
Email *
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
Μήνυμα *
Fill out this field
Powered by Webfish